heftig

voordat we vakantie gingen vieren heb ik geschreven dat we ons huis te koop gingen zetten…………………….zo gezegd zo gedaan. Alleen ging het verschrikkelijk snel, we konden het amper bijbenen.
We hadden brochures over een appartementcomplex meegenomen naar Duitsland en hebben vandaaruit optie genomen op een appartement. tijdens onze vakantie is er ingebroken, maar daar hebben we verder weinig mee te doen gehad, want Michel heeft dat allemaal prima afgehandeld als thuisblijver. Direct na onze vakantie zijn de borden TE KOOP op onze ramen geplakt. Daarna werd het echt een gekkenhuis: binnen 8 dagen hadden we 16 bezichtigingen en is het huis verkocht.
Optie omgezet naar koop van het appartement (mocht je willen kijken: www.marthedes.nl doorklikken naar huizentypen Ippotis en dan woning type C).
Het grote ‘shoppen’is nu begonnen: keuken, badkamer,kastenwand voor de slaapkamer (dan gelijk maar nieuwe matrassen), vloerbedekking, kortom, mochten we denken dat we het verdiende geld van het huis niet kwijt kunnen………foutje, dat gaat dus makkelijk, maar dan hebben we ook wat moois. We gaan nu even op de langzaam- aan-dan- breekt- het – lijntje-niet stand, want voor Bob wordt de belasting nu wel heel erg hoog. Hij is maandag jarig, dus komt er ook in het weekeinde al een stapeltje familie. Wordt gezellig, maar daarover later meer.
groetjes,
Tine