de feestdagen

GELUKKIG NIEUW JAAR!!!!!

Ik ben dit jaar weer op de zelfde manier begonnen als vorig jaar… Weer geen miljoenair.
Verder lag ik uiteraard gelukkig niet in het ziekenhuis. En ik kan je vertellen dat dat een hele verademing is. Lekker met vrienden in Waalwijk het oude jaar uit knallen en het nieuwe in toosten.

Een week eerder was er ook al zo’n memorabel moment namelijk Kerst zonder verpleegkundigen. Hoe aardig ik ze ook vind, het is toch leuk om het gewoon rustig thuis door te brengen. Zo hebben we kerst avond lekker met z’n tweeen zitten fondueen, heerlijk :D.

Verder heb ik de afgelopen dagen geprobeerd om de plaatjes op dit weblog weer aan de praat te krijgen (voor de mensen die dit via hyves lezen: kijk eens op http://blog.ebberink.nl ) maar omdat ik photos.ebberink.nl niet meer aan de praat krijg heb ik mij maar ingeschreven bij flickr.com en daar heb ik nu mijn eigen "photo stream". Na een beetje geklungel heb ik die stream nu ook op mijn weblog gekregen. Er staan nog niet veel foto’s op maar daar gaan we wat aan doen. Nu staan er voornamelijk foto’s op van mijn bromfiets.