nu gaat het hard

De verhuizing komt nu wel heeeeeeeeeel dicht bij!

De schilder was keurig op tijd met de klus kaar ( dank aan de fa. Mellink) en de stoffeerder kwam netjes op tijd de vloerbedekking leggen en de gordijnen hangen.
Dat ziet er echt meer dan fantastisch uit, met dien verstande dat het linoleum nog niet was aangekomen, en dat we de keuken en de bijkeuken dus nog niet op orde hebben. Helaas, maar er moet tenslotte iets tegen zitten.

Gisteren zijn de kasten van Lundia die nieuw zijn geplaatst, die nog mooier zijn dan ik had gehoopt. Alles is precies op maat gemaakt en ziet er meer dan geweldig uit.

Ik heb samen met vriendin Christa de oude Lundia kasten op Bob’s knutsel kamer (248 hoog en 300 breed) neergezet en ook de veel kleinere (248×100) op mijn knutsel kamer.

Bob en vriend Ubel Jan hebben de voorbereidingen voor het netwerk en de audio en dvd zaken aangelegd, zodat dat donderdag een kwestie van inpluggen wordt (hopen we!) En papa heeft ondertussen allerlei hand en span diensten verricht.

Morgen dus Resink die de linnenkast gaat plaatsen en dan gaat het gebeuren.
Dinsdag Kattenpoel voor het bankstel, maar ook dus als alles goed gaat het linoleum en de eerste (misschien wel alle, ruim 120!) dozen door de verhuizer.
Woendag het meubilair en dan de troep op orde zien te krijgen. Maar dat kan in het tempo dat we zelf bepalen. We hebben besloten de gele bank die we nog over hebben nog ven te bewaren en op de knutselkamer van Bob te zetten. Kan ie voorlopig even als ̩̩n persoons bed dienst doen, omdat Gerald een tijdje door de weeks bij ons komt wonen, is het Bed dat als logeerbed is aangeschaft semi permanent bezet en moet er even een andere (dus deze) oplossing komen. Ik ga dus op zoek naar een leuke grand foulard en dan kan Рie nog een tijdje mee doen.

We zijn net nog in ons nieuwe huis geweest en hebben Buddah zijn plekje gegeven, want in een doos is écht geen plaats voor hem. Ook hebben we wat plantjes gebracht: nu lijkt het al een beetje een huis.

Mijn eigen tik heb ik ook ten uitvoer gebracht: vrijwel al het bestek heb ik naar het nieuwe huis gebracht en in de giga-bestek-la gelegd. Heb ik al een beetje het idee dat ik strakjes weer echte diners kan gaan houden!

De 10e februari dragen we het oude huis over aan de nieuwe bewoners, dus dat zal ik voorlopig maar als eindpunt van deze roerige periode aanmerken.

Ik hoop dat er binnenkort wat foto’s op deze site kunnen worden geplaats zodat je een indruk kunt krijgen van het hoe en wat.

Liefs, Tine