Category: familie

Downloaden van de fotos

Beste familieleden, Ik heb het verzoek ontvangen om de foto’s downloadbaar te maken. Dus bij deze de download link Hier is een wachtwoord voor nodig en dat is Til105
De burgemeester komt bij Til Ebberink langs

De burgemeester komt langs.
Til Ebberink haar 105e

Til Ebberink heeft gisteren haar 105e verjaardag gevierd. Bij deze alle foto’s.
Laura bouwt Eden.

Tanja’s moeder (Laura) staat in het nieuwe nummer (mirror) van (Amsterdam Weekly). Op pagina 8 staat een stukje over tuinhuisjes, en iedereen die Laura kent weet, dat het tuinhuisje haar grootste passie is.Laura is 60 jaar!!

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver Laura Ebberink vierde haar 60 jarige verjaardag.Voor mij was het dus eerst werken en dan op naar huis om daar de laatste dingetjes in te pakken. En toen hop de auto in op weg naar Weesp. Waarom naar Weesp, kun je je afvragen (vooral als je weet dat…Hallo hallo, Mijn tante Gabby Ebberink heeft als hobby beeldhouwen, de volgende uitnodiging gaat hierover:Een kunstig familie lid.

Bij ons in de woonkamer hangt een heel mooi schilderij.Deze is geschilderd door Riet Ebberink, die (zoals de naam al doet vermoeden) een echte gecertificeerde Ebberink is! Schilderen kan Riet echt heel goed, we hebben dan ook een hele muur met voor haar schilderij "gereserveerd" met een mooie bijpassende achtergrond. Sinds kort is Riet Ebberink…Een beroemdheid als familie!

Tanja en ik waren afgelopen veteranendag bevrijdingsdag in Wageningen en toen vonden we daar op een pleintje een best leuk bandje Unyx genaamt. Omdat ik vandaag even wat meer van dit bandje wilde weten ben ik op zoek gegaan. Normaal zou ik dat hier niet neer typen maar wat bleek? in UNYX zit een rasechte…