eindelijk, we hebben de sleutel

Aan de lange periode van voorbereiding is nu een eind aan het komen. En nu maar hopen dat de planning gaat kloppen. Afgelopen donderdag de 12e januari hebben we om 5 voor een de sleutels gekregen, na een grondige inspectie samen met de vereniging eigen huis. Er waren nog wel een aantal fouten, waarvan 1 ernstige, maar er staat niets in de weg om het huis te aanvaarden met in het rapport de gebreken, zodat die nog moeten worden opgelost.

Dus 12.55 uur de sleutel en om 13.00 uur stond de schilder/behanger voor de deur. De planning gaat tot nu toe van een leien dakje. De schilder is woensdagmiddag klaar en vervolgens komt donderdag en vrijdag de stoffeerder. Zaterdag komt Lundia en gaan we samen met christa en Ubel Jan de kasten in de bijkeuken en de berging opzetten. Maandag komt Reesink de linnenkast opzetten, dinsdag brengt Kattenpoel het bankstel en de salontafels en dan komt woensdag de verhuiswagen voorrijden. Er mag dus niets misgaan, want dan hebben we een probleem!
Tine