onttakeling

Het huis wordt steeds minder leefbaar. Morgen gaat er een bank naar een neef van een collega, vrijdag wordt de eettafel opgehaald om te worden gerestaureerd, er staan al 105 verhuisdozen ingepakt en zelf de computerhoek is bijna leeg………….
Gelukkig maar, want nog maar 2 nachtjes slapen en dan krijgen we de sleutel van het nieuwe appartement. Het is goed dat zo’n oud huis aftakelt wanneer je gaat inpakken. psychologisch wordt het oude huis daardoor minder aantrekkelijk en wordt verhuizen minder pijnlijk.
Aan Bob merken we wel dat het zwaar voor hem is. Hij slaapt heel veel om het nog allemaal bij te kunnen sloffen. Maar ik ben wel heel trots op hem dat hij zich zo goed staande weet te houden.
Donderdag komt ook de vereniging eigen huis kijken bij de oplevering, om te zien wat de eventuele gebreken zijn, dus we zijn benieuwd! jullie horen wel!
Tine