een “drukke” week

Voor veel mensen zou het niet heel druk lijken, maar voor mij was het toch een druk weekje.
Eerst op maandag naar de chirurg toe, dat bleek niet mijn "eigen" chirurg te zijn, maar wel diegene die mijn abces heeft opgesneden. Deze man wist ons te vertellen dat het dichtgroeien van het abces nog wel een week of 8 ging duren. Maar dat ik niet die hele tijd hoef thuis te zitten (gelukkig maar).

Toen had ik woensdag avond nog een leuke avond Kees en Hein (collega’s van mij) hadden namelijk een whisk(e)y proeverij georganiseerd. Aangezien ik dus geen alcohol meer gewent ben betekende dat dus automatisch dat ik donderdag de hele dag zwaar brak was. Ik had in het totaal nog geen glas op denk ik. Dat betekend dus dat ik meer moet gaan oefenen met alcohol ;).

Vrijdag was het dan zo ver dat ik weer eens naar Dr. van Bentem (mijn MDL arts) mocht. Ook deze man vond dat ik afgelopen jaar toch best veel voor mijn kiezen heb gehad. En dat het nu een kwestie van herstellen is.

Wat wel enorm helpt is dat ik tegenwoordig slaaptabletten heb. Deze tabletten neem ik niet elke dag, alleen als ik vanwege die rusteloze benen van me weer eens een paar nachten nauwelijks geslapen heb.