zwaar zweten

Op dit ogenblik zweet ik als een otter (wat ik opzich raar vind, want volgens mij kunnen die helemaal niet zweten).
Dat komt door de antibiotica die ik sinds vannacht heb. Nu zul je je mischien afvragen waar om ik s’nachts ben begonnen met antibiotica?

Dat kwam namelijk omdat ik vannacht de Spoed Eisende Hulp maar even gebeld heb, ik had namelijk flinke koorts die hard opliep, om kwart voort vijf had ik achtendertig graden koorts terwijl dat om kwart over vijf al 38,7 was. Dit in kombinatie met koude rillingen en knallende hoofdpijn, maakte toch dat ik me bezorgt maakte. Dus met Tanja hup,hup naar het ziekenhuis.

Daar heeft er een chirurg naar mijn ass gekeken, en hij kon een gat voelen dat naar een holte ging. Deze holte zat vol met slijmerig bloed, op zo’n moment heet zo’n holte dan dus een abces. En het hield ook in dat ik van de pijn verging.
Toen kwam het spoelen, dit betekend dat ze met een slang die holte in gaan en er dan water in spuiten, en het bloederige slijm er uit zuigen met een spuit. Ook dit is heel onplezierig. Ik ben dan ook erg blij dat je pijn niet kunt onthouden, ik kan me er dus erg weinig van herinneren. Enige nadeel, dit wordt dus een dagelijkse routine. Naar het ziekenhuis, holte laten uit zuigen en dan weer naar huis…

Maar verder gaat alles goed hoor…