Complicaties

In mijn vorige logje had ik het over onze mooie computer, maar niet over het feit dat ik (samen met mijn lief) die dag ook nog naar het ziekenhuis was op controle.
Tijdens die controle bleek dat er een complicatie was opgetreden. De wond tussen mijn billen (die uiteindelijk dicht moet groeien) is ontstoken. Ze hebben er die dag de hechtingen er uit gehaald. Op drie na, twee daarvan zaten op mijn buik en die hielden en klein wondje dat daar tussen zat nog dicht. De derde gaat straks een eigen stukje krijgen. Ik kreeg mee dat ik goed moest spoelen om het ontstekingsvocht (soort van geel slijm) weg te spoelen tijdens het douchen.

Dus dit gedaan, alleen op donderdag leek het steeds erger te worden. Dus toen heb ik het ziekenhuis gebeld over hoe en wat, en die vonden toch dat ik even op controle moest. Zo gezegt zo gedaan, dus hup met Tanja naar het MST. En daar leek alles niet veel erger. Wij weer gerust gesteld.

Gisteren weer controle bij de dr Klaase en die heeft het idee dat de troep toch van dieper komt. Hij heeft er toen een verpleegkundige bijgehaald die aan Tanja geleerd heeft hoe zij die wond nu moet spoelen en vullen met "zeewier" gaasjes. Dat was enorm pijnlijk omdat er nog een hechting was achter gebleven, welke de huid er om heen aan het irriteren was. Afgelopen avond (even wachten tot je alle spullen hebt) was het al een stuk minder pijnlijk. Dus hopenlijk is dat een goed teken, maar dat zullen we maandag a.s. zien…