Nieuwe PC

Die PC die we gisteren gezien hadden. Daar hebben vanavond maar eens actie op ondernomen. Dus wij zo (niet) gek als we zijn hup hup hup naar media markt.
Vroeger zou ik namelijk zo’n PC zelf in elkaar klussen, maar op de één of andere manier heb ik daar nu de puf niet voor 😉 Dus dan maar een Mediamarkt éénheids worst halen.
We hadden gisteren (koopzondag hé) een leuke aanbieding zien staan voor een Fujitsu-Siemens Li 2664 met een 22" beeldscherm er bij. Maar toen konden ze hem zo snel niet vinden, of we het erg vonden om maandag even terug te komen. Waren wij daar dus vandaag bleek die hele aanbieding uit verkocht, máár ze hadden de PC nog wel in Hengelo. Dus die jongen bellen met Mediamarkt Hengelo (voordat we daar helemaal heen reden wilden we wel weten of we dezelfde aanbieding konden krijgen) bleken de PC’s daar ook al verdwenen.
Dus dan maar op zoek naar een alternatief, en dat hebben we gevonden in een Q-motion.

Het is een mooie Quad-core PC met alle snufjes die we zochten (behalve draadloos internet maar daarover later meer). En een 22 inch breedbeeld LG monitor. Al met al zijn we heel tevreden :D.

Nog even over dat draadloze internet. Ik had dus nog een kaartje uit de oude PC.. deze heb ik getransplanteerd en toen de PC opgestart. Krijg je netjes zo’n heel installatie ding te zien. En daarna de melding dat hij zich wil activeren maar dat er geen internet verbinding is. Dit was een leuke catch 22 want..
Om mijn netwerk te installeren moest ik windows activeren, en ik moest een geactiveerde windows hebben om mijn netwerk te kunnen installeren. Gelukkig is er dan ook nog de optie om via de telefoon te activeren… Enorm gedoe met heel veel cijfers in je mobiel te friemelen en dan uiteindelijk heb ik alles aan de praat..

Vandaar dit logje vanaf onze nieuwe PC..