Gelukkig hebben we de foto’s nog!

We zijn al weer 2 weken terug van vakantie, maar we hebben natuurlijk veel te vertellen en te laten zien.

We zijn lekker op maandag vertrokken, hier bij Enschede lekker vlot de Duitsland de A31 op. Elke 200 km even pauze en halverwege de dag een wat langere pauze met soep. Op het einde van de dag hebben we een camping opgezocht in Buochs (in Zwitserland vlak bij de Gotthard.

De volgende ochtend zijn we lekker vroeg vertokken, goed door de Gotthard gekomen. rond een uur of 4 kwamen we dan eindelijk aan op camping Il Falcone. Even de tent op zetten en dan heerlijk genieten van het uitzicht.
De volgende dag zijn we lekker naar het naarburige dorp (Civitella del Lago) gegaan.

De rest kun je in verder lezen…

In de daarop volgende twee weken zijn we nog naar Perugia, Alviano, de watervallen van marmore, Oasi di Alviano en Orvieto geweest.

Op de terugweg zijn we bij een vriendin in Brugg langs gegaan voor een weekendje.

Op vrijdag hebben we ook nog de promotie van Anderey Rogachevskiy. Dat betekend uiteraard veel feesten Dus hebben we lekker een hotelletje genomen en daar een weekendje gebleven zodat we bij Michel (mijn broertje) langs konden gaan op zondag.