Laura is 60 jaar!!

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver Laura Ebberink vierde haar 60 jarige verjaardag.
Voor mij was het dus eerst werken en dan op naar huis om daar de laatste dingetjes in te pakken.

En toen hop de auto in op weg naar Weesp. Waarom naar Weesp, kun je je afvragen (vooral als je weet dat Laura in Amsterdam woont). Dat komt omdat ik van een collega van mij de tip had gekregen om naar Weesp te rijden en daar gratis te parkeren en dan de trein naar het centrum te nemen.

In het centrum gingen we gelijk richting ons hotel (Hans Brinker). Dat hotel staat bekend om zijn spartaanse inrichting. En inderdaad je hebt niks te veel maar er waren wel 2 lekkere bedden en een lekker bad. Nadat we daar al onze spullen gedumpt hadden zijn we op kado jacht gegaan. We hadden namelijk als idee een lamp te kopen, maar dat is natuurlijk niet handig in een trein of auto. Dit plan lieten we echter varen toen we een mooie vaas gevonden.

Toen hebben we snel even gegeten en toen op naar Laura!

Alwaar we één van de eersten waren. De vaas was een schot in de spreekwoordelijke roos. En het feestje heel gezellig (zoals je op de foto’s kunt zien!)