Weekje vakantie

Wij hebben er (bijna) een weekje vakantie op zitten. Maar dat we vakantie hebben gehad betekend niet bepaalt dat we stil hebben gezeten. We hebben afgelopen week:

  • ongeveer 1000km auto gereden
  • veel kleine tegeltjes geplakt
  • twee feestjes geviert
  • in de meest foute tent ooit gegeten
  • In een luxe hotel overnacht

Het begon allemaal vorige week zaterdag. Nadat wij lekker gezellig in Hengelo zijn wezen shoppen/wandelen hebben we lekker met Harald Seebus en Nynke Simons gegeten in het meest foute "restaurant" in de regio. Namelijk het All you can eat Tiroler schnitsel restaurant Tirol alwaar wij voor 15 euro per persoon 1,5 uur onbeperkt schnitsels hebben zitten eten.

Op zondag zijn wij lekker naar Noordwijkerhout gegaan, alwaar we een hotelletje hadden geboekt. Dit hotel was namelijk het NH hotel Leeuwenhorst wat een heerlijk hotel is die echt mooi ligt in die omgeving. We hebben daar lekker rond gehangen de rest van de dag en heerlijk rustig voetbal gekeken. Het hotel heeft echt heel vriendelijk personeel en mooie faciliteiten.

Maandag ochtend zijn we naar de opa van Tanja geweest waar we heerlijk gezellig hebben lopen keuvelen over van alles en nog wat. Daarna zijn we naar een tante van Tanja gegaan ( Annelies Vreugdenhil ) alwaar we gezellig hebben gezeten rond de keuken tafel. Daarna zijn we lekker noordwijk in gegaan, lekker op het strand uitwaaien ( beetje miezer regen en een beetje boel wind ) en daarna lekker eten bij een tentje daar bij het strand.

Dinsdag zijn we terug naar huis gegaan, onderweg zijn we nog even langs het tuinhuisje van Laura gegaan om daar even lekker thee/koffie te drinken. En thuis heerlijk in ons tuintje gezeten.

Woensdag zijn we heerlijk wezen boodschappen doen ( gamma, Lidl etc…) en gesport, waarna we lekker bij Bob en Tine hebben gegeten.

Donderdag zijn we druk geweest in de keuken met het tegelen van ons "randje" en terwijl ik bezig was met het uit krabben van de voegen heb ik net iets te erg geleunt op een verwarmingsleiding waardoor deze weg zakte in de vloer en ik de kruipruimte in kon om te checken of alles nog goed is (en dat is best stoffig).

Vrijdag zijn we naar de examenuitrijking van de broer van Tanja ( Roeland Vreugdenhil ). We hebben toen nog even lekker met z’n allen op het terras gezeten.

Zaterdag hebben we de hele dag lekker bij Kees en Trudie door gebracht waarna we de verjaardag van Kees hebben geviert. Roeland hebben we nog even weg gebracht naar en opgehaald van een examenfeest.  

Vandaag zijn we lekker naar Enschede gereden en hebben we lekker in het appartement van mijn ouders gegeten (die zijn namelijk op vakantie). Dit zodat we de planten en katten konden voeren. We gaan straks weer lekker naar ons huisje en dan lekker relaxen. Zodat we morgen kunnen beginnen aan onze banen.

Tanja aan haar nieuwe baan!!!!