Klus update

Deze week hebben we heel veel gedaan, Tanja heeft de tweede slaapkamer helemaal afgelakt, het zelfde geld voor de hal. Verder is er een installateur langs geweest om te kijken naar de installatie van de geiser, het is nu even wachten op de offerte. Zaterdag zijn Pieter en Erik langs geweest en kwam Elleke Visser helpen met klussen we zijn toen flink op geschoten.

Zo hebben Elleke en Tanja de eetkamer geverfd en ben ik bezig geweest met de tegeltjes achter de verwarming in de keuken. Om dit te doen moest ik eerst de hele verwarming leeg laten lopen. Nadat ik alle tegeltjes heb los getikt moest de verwarming weer bijgevuld worden en dat was lastiger als het lijkt want ik kon niks vinden waar je hem mee kon afsluiten. En dat als je iets te veel druk hebt op de leiding dan springt de overdruk beveiliging aan en als je te weinig druk hebt loopt de terugslag beveiliging van de kraan aan.

Vandaag heeft ook mijn moeder geholpen en is de eerste slaapkamer gelakt. Verder hebben we de kamerdeur afgekrabt (met fantastisch poepbruine kleur) en de laatste hand gelegt aan de gekleurde muur in de eetkamer en we hebben het plafond en de eerste muur in de hal in de latex gezet.

Groetjes van klusser Gerald