Dan kan ik het ook niet laten

Als gerald weer eens een logje plaatst durf ik ook weer!

Onze verhuizing is heel erg goed gegaan! Van de 140 dozen die Dirk van der Meer en zijn mannen hebben gebracht konden ze er zo’n 120 weer de zelfde dag leeg meenemen! Christa is heeft echt knoepert hard gewerkt! Binnen drie dagen was het hele huis helemaal gezellig en was er van verhuizen bijna niets meer te zien. Een paar van de foto’s van de verhuizing en het nieuwe huis kun je hiernaast bekijken.

En toen………..kwam Gerald door de week bij ons wonen. Vanaf 1 februari heeft hij vanwege zijn nieuwe baan residentie bij ons in het appartement. Een paar weken daarna kwam Tanja er bij, want die is toen in Enschede komen werken. Ga je kleiner wonen, komt het spul er bij in! (grapje, is best gezellig hoor!). Maar daar gaat zoals je hebt kunnen lezen in Geralds berichtje hieronder bijna een eind aan komen!

Michel kwam gisteren ook gezellig (mijn vader was er ook) dus hebben we lekker met z’n zessen gegeten. Michel deelde mee dat hij hier in het oosten van het land een baan gaat zoeken en weer deze kant op komt te wonen. Hij heeft hier het grootste deel van zijn sociale leven opgebouwd en wil dus weer terug! zo woont alles ver weg en zo heb je alles weer vlakbij wonen. Nu nog zien dat hij een (liefst leuke)baan vind!

jullie horen wel weer! Ik heb een notebook besteld dus dan is het makkelijk loggen, omdat ik dan niet lastig hoef te doen met de computer bij Bob in z’n hobbykamer.