Storm na de stilte

Tadah!!!
Het is al bijna anderhalve maand geleden dat ik een logje heb geschreven, of eigenlijk dat er uberhaupt een logje is gemaakt. Dus bij deze even een linkje naar de laatste. Vandaar dat het vandaag een beetje een lang stuk kan gaan worden. Er is namelijk veel gebeurd. Zo zijn Tanja en ik allebei gaan werken in Enschede. Is ons huisje in Enschede een stuk dichterbij gekomen, net zoals de verkoop van ons huis in Groningen.


De status van onze huizen:

Enschede:
Aanstaande maandag horen we van de notaris of we woensdag ons huisje kunnen kopen. Hoe dat zo op het laatst komt is omdat er nogal een paar tegenslagen zijn geweest bij het aanvragen van onze hypotheek. Voor een hypotheek is het namelijk nodig dat je een taxatie hebt. En dat kan alleen als je het huis ook binnen kan en daar lag nou net het probleem. Want de verkopende partij was op vakantie of zo dus we konden pas een week later als dat we geplanned hadden de taxatie laten uitvoeren. Daardoor lagen we wat later op de stapel van Obvion. Nu hebben Jan van der Lei (hypotheek adviseur) en onze notaris gebeld met Obvion waardoor een spoed proces in werking is gesteld. Nu horen we dus maandag of we woensdag mogen kopen.

Groningen:
In Groningen is alles in kannen en kruiken. De kopers hebben getekend en voor zo ver wij weten is geen probleem. Mocht er een probleem komen dan zal Lagro dat vast goed oplossen. De afgelopen twee weekeinden hebben we druk ingepakt en er staan nu een doos of 40 op ons te wachten zodat we kunnen verhuizen. Dit verhuizen moet dan nog wel 4 weken wachten want dan zal ons huisje in Enschede pas zover zijn dat we er in kunnen.


Ons werk:

Tanja:
Tanja is nu druk bezig hier in Enschede met de training bij CendrisBSC. Ze dus intern overgeplaatst van Groningen naar Enschede. En straks erg blij om in de Roelof van Schevenstraat te gaan wonen, want dan is haar fietsafstand met twee derde ingekort.

Gerald:Ik ben ook erg blij als we daar gaan wonen, ook vanwege het feit dat ik dan minder hoef te fietsen. Ik ben nu dan ook druk bezig bij het NCLR (gedetacheerd via Bert Tinge). Mijn werk daar is echt leuk ik ben druk bezig met allemaal facetten van het laserboren met een gepulste XeCl* laser. Tevens heb ik allemaal leuke collega’s en natuurlijk op 22 maart een kwartaal meeting van TMC.